, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Nέες θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη…

anergia21Στη σύναψη συμβάσεων εργασίας προχωρούν οι κοινωνικές οργανώσεις ΑΡΣΙΣ και PRAKSIS στα πλαίσια του ΕΣΠΑ.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο δήμο Θεσσαλονίκης», που έχει στόχο τη δημιουργία δικτύου κοινωνικών δομών.

Πρόκειται για:

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Δομή Παροχής Συσσιτίου

Τράπεζα Χρόνου

Δημοτικό Λαχανόκηπο

Γραφείο Διαμεσολάβησης

Υπνωτήριο για Αστέγους

Κέντρο Ημερίσιας Υποδοχής Αστέγων

Κοινωνικό Φαρμακείο

Για τη στελέχωση των παραπάνω κοινωνικών δομών, η Κοινωνική Οργάνωση ΑΡΣΙΣ θα προχωρήσει στη σύναψη συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, συνολικά εικοσιοκτώ  (28) ατόμων και η οργάνωση PRAKSIS θα προχωρήσει στη σύναψη αντίστοιχων συμβάσεων συνολικά δώδεκα (12) ατόμων.

Η πλήρης ανακοίνωση, η αίτηση και οι οδηγίες συμπλήρωσής της βρίσκονται αναρτημένες στον πίνακα ανακοινώσεων της  Κοινωνικής Οργάνωσης ΑΡΣΙΣ, που εδρεύει επί της οδού Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, Τ.Κ. 54630, Θεσσαλονίκη. Η ανακοίνωση , η αίτηση και οι οδηγίες συμπλήρωσής της έχουν επίσης αναρτηθεί στις παρακάτω ιστοσελίδες:

 

http://www.arsis.gr/work_prog_salonica.htm

 

http://www.praksis.gr/9_1/1-100/Mathete-gia-emas-/Mathete-gia-emas/Synapshs-symbaseon-ergasias-orismenoy-xronoy-gia-th-stelexosh-ton-Koinonikon-domon_-sto-plaisio-ths-prakshs-ARSIS_Koinonikes-domes-antimetopishs-ths-ftoxeias-sto-Dhmo-Thessalonikhs-toy-EP-Anaptyksh-Anthropinoy-Dynamikoy-

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.