, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πρεμιέρα για Ολυμπιακό και Νova

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα βρεθεί ξανά στο Καραϊσκάκη, μόνο για μια μέρα, στις 18 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα της φάσης των Ομίλων του Champions League, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδος συναντούν ένα παλιό γνώριμο.

Tοροσίδης, Τζεμπούρ και Μασάντο εναντίον Παπαδόπουλου, Χούντελαρ και Φαρφάν εγγυώνται μια αναμέτρηση με δυνατές συγκινήσεις, γι’ αυτό και στη Nova οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, ώστε να καλυφθεί ο αγώνας με το καλύτερο δυνατό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα, προσφέροντας high definition εμπειρία.

Ο αγώνας θα καλυφθεί με τα υψηλού επιπέδου στάνταρ, που το συνδρομητικό κανάλι έχει ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια σε αναμετρήσεις υψηλού ενδιαφέροντος.

Στην Κάντζα στοχεύουν με τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός-Σάλκε να καταστήσουν σαφές στο κοινό, ότι η εμπειρία Champions League φέτος θα είναι στη Νova.

Βασική παράμετρος βέβαια και η περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, που έχει καθιερωθεί ως συνώνυμο του θεσμού στη συνείδηση του φίλαθλου κοινού.

Πηγή: sport24

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.