, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Προκήρυξη 15 θέσεων στις Υπηρεσίες Ασύλου του Έβρου

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση 15 θέσεων τακτικού προσωπικού στις υπηρεσίες Ασύλου Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με την προκήρυξη 2Σ/2012, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2/16 -11- 2012 θα καλυφθούν 77 θέσεις (οι 15 στον Έβρο) ειδικού επιστημονικού προσωπικού, ΜΜΕ και Επικοινωνίας ΠΕ, Πληροφορικής ΤΕ και διοικητικού – λογιστικού ΔΕ από αδιόριστους «διοριστέους» προηγούμενων διαγωνισμών του ΑΣΕΠ.  Διευκρινίζεται ότι οι θέσεις ΕΕΠ αφορούν επιστήμονες στο αντικείμενο των ανθρωπιστικών, νομικών, πολιτικών και κοινωνικών επιστημών. Οι τίτλοι σπουδών που γίνονται δεκτοί αναφέρονται αναλυτικά στη σχετική προκήρυξη.
Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν μόνον όσοι περιλαμβάνονταν σε οριστικούς πίνακες διοριστέων που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από την 1η Ιανουαρίου του 2009 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2010 (που αφορούσαν θέσεις πλήρους απασχόλησης τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου) ή των φορέων των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και δε διορίστηκαν.
Η κατανομή των θέσεων ανά υπηρεσία έχει ως εξής:
• 9 θέσεις ΕΕΠ στην Υπηρεσία Ασύλου (περιφερειακό γραφείο Ορεστιάδας)
• 6 θέσεις ΕΕΠ στην Υπηρεσία Ασύλου (περιφερειακό γραφείο Αλεξανδρούπολης)
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους θα πρέπει να προσκομίσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
α) φωτοτυπία της αίτησης υπογεγραμμένη,
β) φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του οικείου ΦΕΚ, όπου δημοσιεύεται ο πίνακας διοριστέων που συμμετείχαν καθώς και της αντίστοιχης σελίδας όπου φαίνεται το όνομά τους στον πίνακα. Μάλιστα το όνομά τους θα πρέπει να το υπογραμμίσουν,
γ) φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 19 Δεκεμβρίου του 2012.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στο ΦΕΚ 2/16 -11- 2012 το οποίο μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.et.gr.
Πηγή :dramania.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.