, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Προσφορά γης για όσους θέλουν να γίνουν αγρότες από την εκκλησία

Ieronumos1Εκκλησιαστική γη σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με αγροτικές εργασίες θα προσφέρει η εκκλησία σύμφωνα με τα όσα είπε στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

«Η πατρίδα μας βιώνει κρίσιμες και οδυνηρές στιγμές αγωνίας και αβεβαιότητας για τον επιούσιο του λαού της και για το αύριο»ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος , τονίζοντας ότι «καλούμαστε όλοι, ο καθένας με τις γνώσεις, τις ικανότητες και τα χαρίσματά του, να συμβάλουμε στη σωτηρία του τόπου μας. »

Ο κ. Ιερώνυμος υπογράμμισε ότι η Εκκλησία θα βοηθήσει όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με αγροτικές εργασίες, προσφέροντάς τους τη διαθέσιμη γη της και ανέφερε χαρακτηριστικά : « Όποιος επιθυμεί να εργαστεί στην ελληνική γη, συμβάλλοντας στη διατροφική επάρκεια της χώρας και στην ανάπτυξη σύγχρονων εξαγώγιμων προϊόντων καλλιέργειας και βοσκής, ας γνωρίζει ότι, όση λίγη γη ανήκει ακόμα στην εκκλησία, θα είναι στη διάθεσή του»

Πηγή : ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.