, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Προσφυγόπουλα στη Θεσσαλονίκη εκπαιδεύτηκαν στην κυκλοφοριακή αγωγή

φωτο ΑΠΕ ΜΠΕ

Ένα διαφορετικό μάθημα, όχι σε τάξη με θρανία και πίνακα, αλλά σε ανοιχτό χώρο, με δασκάλους …τροχονόμους και “εργαλεία” έναν τάπητα κυκλοφοριακής αγωγής, μερικά φωσφορούχα γιλέκα και …πολλά χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή μπροστά από τον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη.
Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης διοργάνωσε, σήμερα το πρωί, εκπαιδευτική εκδήλωση κυκλοφοριακής αγωγής για περίπου 30 προσφυγόπουλα, που με τη βοήθεια των αρμόδιων δομών της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες έφτασαν στον Λευκό Πύργο και πήραν μέρος στην ξεχωριστή αυτή δράση.
Όπως εξήγησε ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Σουρβίνος, μιλώντας νωρίτερα στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”, η σημερινή δράση εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ευρύτερου προγράμματος ενημέρωσης των προσφυγόπουλων στα σχολεία, όπου φοιτούν, για τους βασικούς κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής, το οποίο θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις γιορτές.
Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.