, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

«Πρωτάρηδες» vs «συλλέκτες» τίτλων!

VOLLEY LEAGUE / 5ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)

της Ελένης Τσαλκατίδου
Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα Ελλάδας, αν και αουτσάιντερ στη σειρά των τελικών της Volleyleague κόντρα στον Ολυμπιακό και παρέμεινε στην κορυφή! Η χαρά μεγάλη για τους παίκτες του Χόρχε Ελγκέτα, που από την… κόλαση βρέθηκαν στον… παράδεισο και η υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι φίλοι της ομάδας στο αεροδρόμιο ήταν άνευ προηγουμένου.
Πάντως, για μερικούς αθλητές του «δικεφάλου» η χαρά ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς πως επρόκειτο για τον παρθενικό τίτλο στην καριέρα τους, ενώ άλλοι αναδεικνύονται σε συλλέκτες τίτλων.
Η «KARFITSA» σας παρουσιάζει τους πετοσφαιριστές εκείνους, που έζησαν για πρώτη φορά τη μαγεία της ανάδειξής τους σε πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά και τους πιο… έμπειρους, που είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους διακρίσεις.
ΟΙ… ΑΠΕΙΡΟΙ: Χάρης Σακόγλου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Βλάντο Πέτκοβιτς, Σάσα Στάροβιτς.
ΟΙ… ΕΜΠΕΙΡΟΙ: Νίκος Σμαραγδής (9 συνολικά φορές πρωταθλητής Ελλάδας και συγκεκριμένα 2 με Παναθηναϊκό, 3 με Ηρακλή, 2 με Ολυμπιακό, 2 με ΠΑΟΚ), Χάρι Γκόμεζ (5 συνολικά φορές και συγκεκριμένα 2 φορές με Ολυμπιακό, 1 φορά με Παναθηναϊκό και 2 φορές με ΠΑΟΚ), Ανδρέας Ανδρεάδης (4 συνολικά φορές πρωταθλητής και συγκεκριμένα 1 φορά με Παναθηναϊκό, 2 φορές με Ολυμπιακό, 1 με τον ΠΑΟΚ), Σωτήρης Σωτηρίου (4 συνολικά φορές πρωταθλητής και συγκεκριμένα 3 με Ολυμπιακό και 1 με ΠΑΟΚ), Γιάννης Παντακίδης (3 φορές πρωταθλητής με ΠΑΟΚ), Θάνος Τερζής (2 φορές πρωταθλητής με ΠΑΟΚ), Γιάννης Τακουρίδης (3 συνολικά φορές πρωταθλητής και συγκεκριμένα 1 με Ηρακλή και 2 με ΠΑΟΚ), Δημήτρης Γκαράς (3 φορές πρωταθλητής με ΠΑΟΚ), Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς (2 φορές πρωταθλητής με ΠΑΟΚ), Αμαράλ Ντάντε (2 συνολικά φορές πρωταθλητής και συγκεκριμένα 1 φορά με Παναθηναϊκό και 1 με ΠΑΟΚ).

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.