, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πρόεδρος ΟΑΣΘ στο Karfitsa.gr: "Μέχρι τα τέλη εβδομάδας η καταβολή των μισθών"

Την πεποίθηση πως στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα γίνει η καταβολή των μισθών στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ και συνεπώς δεν θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις εξέφρασε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης.
Συγκεκριμένα, όπως επεσήμανε με δηλώσεις του στο Karfitsa.gr ο κ. Στεφανίδης «η μισθοδοσία του μηνός Μαΐου έπρεπε να πληρωθεί μέχρι τις 15 Ιουνίου και συνεπώς έχουμε μία καθυστέρηση της τάξης της μιας εβδομάδας. Μετά από συνάντηση, που είχα με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Σπίρτζη, έχω την αίσθηση και την πεποίθηση ότι η πληρωμή θα γίνει μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας. Βεβαίως, θα υπάρξει εκ νέου συνάντησή μας και την επόμενη εβδομάδα».
Επίσης, ερωτηθείς για τα προβλήματα που, όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ υπάρχουν στα λεωφορεία, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ τόνισε ότι «όσον αφορά στα κλιματικά, αυτά έχουν συντηρηθεί εγκαίρως και λειτουργούν κανονικότατα. Σήμερα ειδικά που είναι μία πολύ ζεστή ημέρα, μόνο ένα λεωφορείο υπέστη βλάβη στο κλιματικό και επέστρεψε άμεσα, ώστε ν’  αντικατασταθεί από άλλο. Επίσης, η συντήρηση των λεωφορείων γίνεται κανονικότατα και δεν υπάρχει λεωφορεία που να μην έχει την έγκριση από το ΚΤΕΟ».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.