, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πρώην υπουργός του Καραμανλή πάντρεψε την κόρη του στη Χαλκιδική (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 
Χαρές και πανηγύρια για τον πρώην υπουργό της ΝΔ την περίοδο των κυβερνήσεων Καραμανλή, Κώστα Κιλτίδη. Ο Κιλκισιώτης πολιτικός την περασμένη βδομάδα πάντρεψε στη Χαλκιδική την κόρη του Δέσποινα με τον αγαπημένο της.
Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ οι καλεσμένοι του ζευγαριού δεν ξεπερνούσαν τους 300.

Η Δέσποινα Κιλτίδη είναι δικηγόρος, τελειώνει την διατριβή της μετά το μεταπτυχιακό της στο διεθνές δίκαιο (η διατριβή στο συγκριτικό εργατικό, ναυτιλιακό δίκαιο). Η κόρη του γνωστού πολιτικού παντρεύτηκε τον Δημήτρη Καλημέρη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, στέλεχος μεγάλης ελληνικής εταιρείας στην Γαλλία. Είναι γιός του πρώην διευθυντή της αεροπορίας στρατού, Υποστράτηγου Καλημέρη Παναγιώτη.
Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι της Παναγίας Φανερωμένης στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής και ακολούθησε το δείπνο και το γλέντι στο Ποσείδι, με τη συμμετοχή των 300 περίπου καλεσμένων.
Ο χαρούμενος πατέρας, όπως μαθαίνουμε δεν θα μπορούσε να μην χορέψει την κόρη του έναν παραδοσιακό χορό της Καππαδοκίας αλλά και ένα… ζεϊμπέκικο τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους του «Ξημέρωσε- Ξημέρωσε».

Μαθαίνουμε ότι αν και προσκλήθηκαν δεν κατόρθωσαν να παραβρεθούν τελικά οι Νικήτας Κακλαμάνης και Απόστολος Τζιτζικώστας.
Εντύπωση επίσης προκάλεσε πως από τους πολιτικούς φίλους του Κιλτίδη από το Κιλκίς προσκλήθηκε και παραβρέθηκε ο δήμαρχος της περιοχής Δημήτρης Σισμανίδης.
Βαγγέλης Στολάκης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.