, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πότε θα έρθουν στη ΔΕΘ οι πολιτικοί αρχηγοί;

Πόλος έλξης για τους πολιτικούς αρχηγούς αναμένεται να γίνει ακόμα μια φορά η Θεσσαλονίκη.
Το Σάββατο το βράδυ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει ομιλία στους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας με αφορμή την πραγματοποίηση των εγκαινίων της 82ης ΔΕ-HELEXPO στις 20:00, ενώ αύριο στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.
Τη Δευτέρα στις 13:30 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, ενώ στις 16:00 η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί με τους κκ. Τζήκα και Ποζρικίδη. Στις 20:00 της ίδιας ημέρας η κ. Γεννηματά θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Την Τρίτη 12.09 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 11:00, ενώ στις 12:30 θα ακολουθήσει ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Την Τετάρτη 13.09 στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ θα ακολουθήσει η συνέντευξη τύπου του προέδρου της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.
Την Παρασκευή στις 10:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς και στις 12:00 θα μιλήσει στα ΜΜΕ ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο κ. Κουτσούμπας θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO  το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 18:00 και ακολούθως θα επισκεφτεί χώρους του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου.
Τον κύκλο των επισκέψεων πολιτικών προσώπων κλείνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το απόγευμα  του Σαββάτου 16.09 θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Την επομένη, στη 1 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.
Β. Στολάκης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.