, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πότε ξεκινούν οι… ενδιάμεσες εκπτώσεις

Προαιρετική και όχι υποχρεωτική είναι η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων του νομού Θεσσαλονίκης την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου που ξεκινά την προσεχή Τετάρτη όπως γνωστοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).
Η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος για τα εμπορικά καταστήματα του Νομού Θεσσαλονίκης, ξεκινά την 1η Νοεμβρίου 2017 και θα διαρκέσει για δέκα ημέρες, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013.
Στη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, τονίζεται ότι το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων που θα λειτουργήσουν την επιχείρησή τους στις 5/11 είναι από τις 11 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.