, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πώς εξόργισε τον Μεϊμαράκη ο ΣΥΡΙΖΑ


Στο κόκκινο το Κοινοβουλευτικό θερμόμετρο, μετά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο.
Αρχικά, ο βουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Νίκος Βούτσης ανέφερε πως αν μέχρι την Πέμπτη δεν έχει προγραμματιστεί να μπει σε συζήτηση η πρόταση, η Κουμουνδούρου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ακόμη και να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με το ΣΥΡΙΖΑ να θεωρεί πως η μέχρι τώρα στάση του κ. Μεϊμαράκη δεν συνάδει με τη θέση του και ότι πίσω από τις ενέργειες του υποκρύπτεται στενό κομματικό συμφέρον.
Ακόμη, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, επίσης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στον κ. Μεϊμαράκη, σε συζήτηση που διεξήχθη στους διαδρόμους της Βουλής, είπε: «Τι θα γίνει Βαγγέλη, θα την βάλεις την πρόταση για την εξεταστική στην Ολομέλεια;» και συνέχισε λέγοντας : «Αλλιώς δεν θα τα πάμε καλά».
Τα όσα είπε ο κ. Παπαδημούλης προκάλεσαν την οργή του κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος είπε σε έντονους τόνους : «Εγώ δεν δέχομαι απειλές. Θα τη βάλω αλλά όχι υπό καθεστώς απειλών. Αυτά όχι σε εμένα»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.