, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ράιχενμπαχ: Η Ελλάδα έχει κάνει όλη τη δουλειά


Η Ελλάδα έχει κάνει όλη τη δουλειά για την επόμενη δόση, δήλωσε ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ ύστερα από τη συνάντησή του με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθ. Τσαυτάρη.
Οι δύο άντρες συζήτησαν για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική οι πρωτοβουλίες του υπουργείου καθώς και οι εξαγωγές και η ανάγκη απλούστευσης των διαδικασιών.
Ο κ. Ράιχενμπαχ ενημερώθηκε για τις προτεραιότητες και δράσεις του υπουργείου σχετικά με τη μετατροπή της ελληνικής γεωργίας από χαμηλού κόστους σε μια γεωργία με ποιοτικά χαρακτηριστικά, σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό, που θα υποστηρίζει την αειφόρο ανάπτυξη και φυσικά τις ανάγκες των καταναλωτών. Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στις προτεραιότητες που θέτει η νέα ΚΑΠ και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το υπουργείο για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των πόρων, καθώς και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ενίσχυση του τομέα έρευνας και ανάπτυξης.
 
Πηγή naftemporiki.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.