, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ριζική ανανέωση των… iPad ετοιμάζει η Apple

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, η Apple εργάζεται αυτή τη στιγμή πάνω σε ένα νέο iPad που θα κυκλοφορήσει με ενσωματωμένη τη λειτουργία Face ID. Το νέο iPad θα έχει ίδιο μέγεθος με το τωρινό iPad Pro των 10,5 ιντσών, αλλά στο κάτω μέρος του δεν θα φέρει πλέον το κλασικό πλήκτρο Home με το Touch ID.
Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας που είδαμε στο iPhone X είναι σχεδόν βέβαιη, ενώ ως φυσικό επακόλουθο αυτών των αποφάσεων, η συσκευή θα έχει μικρότερα περιθώρια γύρω από την οθόνη, η οποία με τη σειρά της δεν δείχνει πως θα είναι OLED.
Το νέο iPad θα ανακοινωθεί και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Το ρεπορτάζ του Bloomberg σημειώνει ακόμη πως η Apple εργάζεται πάνω σε ένα VR headset που θα ανακοινώσει το 2019 και θα δώσει στην αγορά το 2020.
Η συσκευή θα φέρει λειτουργικό σύστημα με την ονομασία rOS που θα βασίζεται στο iOS, ενώ εικάζεται πως θα μοιάζει σχεδιαστικά στα Google Glasses.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.