, Τρίτη
16 Απριλίου 2024

search icon search icon

ΣΟΚ: Συνέλαβαν τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ταξιτζή! Διαβάστε ποιος είναι…

Δεν θα περνούσε από το μυαλό και του πιο καχύποπτου αστυνομικού της δυτικής Μακεδονίας η εξέλιξη της υπόθεσης που συγκλονίζει την περιοχή και τη χώρα…
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά, ο οποίος βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από το όχημά του το βράδυ της Παρασκευής
Σύμφωνα με το alphafm.gr η αστυνομία έχει συλλάβει έναν αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε στο παρελθόν στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Καστοριά. Ο αστυνομικός μάλιστα συμμετείχε και στις έρευνες της αστυνομίας.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το θύμα πυροβολήθηκε δύο φορές, μια στο κεφάλι και μια στο στήθος.
Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη από τη δολοφονία του άτυχου 52χρονου οδηγού ταξί χθες το απόγευμα. Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν 30χρονο ειδικό φρουρό, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον ταξιτζή, με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές. Ο 30χρονος ειδικος φρουρός, ο οποίος υπηρεστεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, συμμετείχε και στις έρευνες για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί.
Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Αθήνα και πήρε μετάθεση για την Καστοριά για λόγους ασφαλείας, καθώς στο παρελθόν συμμετείχε στην αιματηρή καταδίωξη στο Μοναστηράκι, όπου είχε συλληφθεί ο Νίκος Μαζιώτης και είχε ενταχθεί στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το θύμα πυροβολήθηκε δύο φορές μια στο κεφάλι και μια στο στήθος. Ο οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι βρέθηκαν σημάδια πάλης στον άτυχο άντρα. Τον ειδικό φρουρό πρόδωσε, μεταξύ άλλων και το όπλο του, καθώς πιθανότατα είναι ο μοναδικός στο νομό Καστοριάς που χρησιμοποιεί όπλο αυτού του διαμμετρήματος. Το 45άρι πιστόλι βρέθηκε στο σπίτι του ειδικού φρουρού, ο οποίος το κατείχε νόμιμα. Οι αρχές όλο το βράδυ ερευνούσαν εξονυχιστικά κάθε στοιχείο, που θα τους οδηγούσε στη λύση του μυστηρίου.
Ο 52χρονος, πατέρας δύο παιδιών, βρέθηκε νεκρός με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς. Η σορός του βρέθηκε σε απόσταση περίπου 40 έως 50 μέτρων από το ταξί, ιδιοκτησίας του…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.