, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΣΥΡΙΖΑ: «Πρόβα» αντιπολίτευσης


Ως επίσημη πρόβα αντιπολίτευσης χαρακτηρίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, όπως δήλωσαν άλλωστε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, μετά και τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Ο κ. Βούτσης συνέδεσε τις σημερινές αποφάσεις για την κατανομή των βουλευτών στις επιτροπές κυβερνητικού ελέγχου και τον ορισμό των επικεφαλής τους, με την κατεύθυνση της «αντιπολίτευσης της αντίστασης, των εναλλακτικών προτάσεων μέσα στη Βουλή και της αλληλεγγύης της δοκιμαζόμενες κοινωνίας μας», την οποία θέλει να ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Επιπλέον, σημείωσε ότι αυτές οι επιτροπές, μαζί με συνεργάτες και στελέχη του σχήματος, θα διαμορφώνουν την εστία της παρακολούθησης, παρέμβασης και διαμόρφωσης εναλλακτικών προτάσεων για όλα τα υπουργεία και ανέφερε ότι οι βουλευτές που συμμετέχουν σε αυτές τις επιτροπές θα συναποτελούν τις μόνιμες διαρκείς Επιτροπές της Βουλής.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.