, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θέλουν για συνέταιρο το ΠΑΣΟΚ»

Αιχμές κατά της Κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε η Ένωση Κεντρώων, για την “επιθυμία” των δύο κομμάτων να προτιμήσουν συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, παραθέτοντας μάλιστα τους λόγους για αυτή την προτίμηση.
Με δηλώσεις τους τις τελευταίες δυο ημέρες, στελέχη τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΝΔ προτιμούν σαν συνεταίρο σε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ. Στην Ένωση Κεντρώων αντιλαμβανόμαστε τους λόγους που προτιμούν και τα δυο αυτά κόμματα το ΠΑΣΟΚ. Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεταστέγαση του παλαιού ΠΑΣΟΚ, η δε ΝΔ έχει συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και έχουν ψηφίσει μαζί όλα τα μνημόνια που σιδηρόδεσαν τη χώρα.
Υπάρχει και ένας άλλος λόγος, ότι τόσο ΣΎΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ αρνούνται να δεχθούν τα 9 σημεία της Ένωσης Κεντρώων με τα οποία πατάσσονται οι πελατειακές σχέσεις και εξυγιαίνεται ο δημόσιος τομέας. Η δημοσκοπική άνοδος του ΠΑΣΟΚ εξηγείται έτσι από το ότι χρειάζονται συμπλήρωμα για τη δεδηλωμένη, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ. Ωστόσο, εάν έτσι θέλουν τα χαλκεία, καλό είναι να περιμένουν γιατί θα τους χαλάσει τα σχέδια ο λαός.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.