, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σάλος με τις δύο… «σχέσεις» του Κωνσταντίνου Βασάλου: «Μου ζήτησε να τον περιμένω»

Κόλαση επικρατεί γύρω από το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου και τις δύο φερόμενες σχέσεις που είχε πριν μπει στο παιχνίδι. Και οι δύο κοπέλες ξέσπασαν, η μία από το Facebook και η άλλη μέσω της κάμερας της εκπομπής LaBiri κατηγορώντας τον πρώην Μαχητή για ανυπόστατες δηλώσεις περί… ελευθερίας πριν μπει στο παιχνίδι.
Η Βασιλική Αγιαννοπούλου, μια από τις δύο κοπέλες που φερόταν να έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο πριν μπει στο παιχνίδι του Survivor, ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, όπου ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Στο Survivor μπήκα ελεύθερος και είμαι ελεύθερος!»
«Έξαλλη όχι για ένα χωρισμό λίγο με αφορά αυτό !!! Έξαλλη για την ασέβεια προς τη Βασιλική που στάθηκα ΚΥΡΙΑ 5 μήνες κ σε σεβάστηκα Κωνσταντινε Βασαλε που δεν έκανα ποτέ καμία δήλωση για τίποτα που είχε να κάνει με τη ζωή μας και σε προστάτευσα !! Έξαλλη γιατί με έβαλες στην ίδια μοίρα με μια γυναίκα που ΕΣΥ έδωσες δικαιώματα όταν πίσω από την πλάτη μου όσο ήμασταν μαζί μιλούσες μαζί της έξαλλη που τολμάς να λες δημόσια για μένα πως εγώ έκανα ό,τι έκανα για δημοσιότητα !!!!!
Ποιος σε ήξερε πριν το παιχνίδι;;; Ποιος θα σε θυμάται κανα 6μηνο 8μηνο μετά ;;;; Κανείς !!!! Ξεκαβάλα και ψάξε να μάθεις ποια είναι η Αγιαννοπουλου !!!!!!!!
Η ομορφιά σου δεν σε κάνει ούτε παιδί με ήθος ούτε καλό παιδί χαμηλών τόνων !!!! Ξεκαβάλα γιατί το καλάμι σπάει εύκολα και η πτώση θα ‘ναι άσχημη !!
Η χειρότερη ήττα γλυκέ μου δεν είναι πως έχασες χθες είναι πως μια γυναίκα που σε είχε θεό της και θρησκεία της εδώ και ενάμιση χρόνο και περισσότερο που θα έκανε τα πάντα για σένα σε έχει ΣΙΧΑΘΕΙ !!!!
Τα φιλιά μου και την αγάπη μου !!!» έγραψε η Βασιλική Αγιαννοπούλου.

Αμέσως μετά ήρθε το χτύπημα από τη Μαρί Ρόουζ. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, σύμφωνα με τις δηλώσεις της, είχε ζητήσει να τον περιμένει μέχρι να βγει από το Survivor.
«Ήμουν η φίλη του Κωνσταντίνου, αυτή που τον περίμενε -γιατί αυτός μου το ζήτησε. Ο Κωνσταντίνος μίλησε σαν μη γνωρίζει ούτε εμένα ούτε την πρώην. Η Βασιλική ήταν πρώην του Κωνσταντίνου. Ήξερα ότι είχαν χωρίσει πριν φύγει για το Survivor. Τον γνώρισα τον Νοέμβρη στην Αθήνα, μετά προέκυψε απρόοπτα πιο στενή επαφή και λίγο πριν φύγει μου ζήτησε να τον περιμένω. Άρα αυτή που θα τον περίμενε θα ήμουν εγώ και όχι η Βασιλική.
Το ότι λέει ότι δεν έχει δώσει δικαίωμα είναι λάθος του. Έχει δώσει παραπάνω από κάθε δικαίωμα, ειδικά σε μένα. Τον περίμενα πέντε μήνες. Έχω στείλει γράμμα, μήνυμα, βίντεο. Αυτά τα έχει δει ο κόσμος. Δεν μπορεί να βγαίνει ο Κωνσταντίνος και να λέει σχεδόν δεν με ξέρει. Το βρίσκω απάνθρωπο.
Θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλά στημένο κόλπο για να ξεκινήσει μία σχέση με μια κοπέλα από την Κύπρο και να το εκμεταλλευτεί αυτό για να παίρνει ψήφους από την Κύπρο.
Δεν χρειάζομαι εγώ τέτοιου είδους δημοσιότητα γιατί εκτέθηκα πάρα πολύ και στην οικογένειά μου και στον κόσμο της Κύπρου».
https://www.youtube.com/watch?v=6zloXDonVmo
με πληροφορίες από zappit.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.