, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σάλος με το νέο ρωσικό reality show που θα επιτρέπει φόνους και βιασμούς!

Διαφημίζεται ως «το απόλυτο τεστ επιβίωσης», αλλά οι σκληρές και απάνθρωπες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να επιβιώσουν τα 30 άτομα που θα συμμετέχουν σε αυτό έγιναν η αφορμή, ώστε να δεχθεί σκληρή κριτική, προτού ακόμα αρχίσουν τα γυρίσματα. Πρόκειται για το νέο ρωσικό reality show με τίτλο Game 2: Winter, το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται διαδικτυακά από την 1η Ιουλίου του νέου έτους σε όλο τον κόσμο.
Το εγχείρημα χρηματοδοτεί ο Ρώσος μεγιστάνας Yevgeny Pyatkovsky, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Siberian Times και σόκαρε το κοινό με τις αποκαλύψεις που έκανε για την σκληρότητα του σόου. «Όλα επιτρέπονται, η πάλη, το αλκοόλ, ο φόνος, ο βιασμός, το κάπνισμα, όλα», δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και συμπλήρωσε πως, ό,τι κι αν συμβεί, η παραγωγή δεν θα φέρει καμία ευθύνη και οι συμμετέχοντες θα υπογράψουν γι’ αυτό τα σχετικά έγγραφα.

Σύμφωνα με το concept της παραγωγής, στο reality show θα πάρουν μέρος τριάντα άτομα, άνδρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι για εννέα μήνες θα ζήσουν στις στέπες της Σιβηρίας με θερμοκρασία 35 βαθμούς Κελσίου το καλοκαίρι και -40 βαθμούς Κελσίου τον χειμώνα, σε ένα δάσος με λύκους και αρκούδες, όπου θα πρέπει να κυνηγήσουν ή να ψαρέψουν για να έχουν φαγητό.
Το έπαθλο για τον νικητή είναι 100 εκατομμύρια ρούβλια (1.550.000 ευρώ) και οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Το reality show θα μεταφράζεται στην αγγλική, γερμανική, ισπανική, κινεζική και αραβική γλώσσα ενώ αν κάποιος διαγωνιζόμενος τραυματιστεί θα φεύγει από το παιχνίδι.
Μετά την αποκάλυψη των όρων του reality show, πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο άσκησαν δριμεία κριτική. «Αυτό ανοίγει τον δρόμο για βαρβαρότητα και κτηνώδη συμπεριφορά», «Μοιάζει σαν να προσπαθούν να ενθαρρύνουν τον φόνο και τον βιασμό», «Μπορεί να υπάρχουν κάμερες τριγύρω, αλλά δεν θα βλέπουν τίποτα», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια αγανακτισμένων χρηστών στο διαδίκτυο.protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.