, Τρίτη
16 Απριλίου 2024

search icon search icon

Σάσα Σταμάτη: "Ξέρω ότι στο survivor έκαναν sex…"

Η πρώτη που το παραδέχθηκε ήταν η Σόφη Πασχάλη καλεσμένη σε εκπομπή του ΣΚΑΪ. Ακολούθησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Και τώρα το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη το επιβεβαιώνει.
Η Σόφη Πασχάλη, η πρώην παίκτρια των Διασήμων, καλεσμένη στην εκπομπή «Celebrity Travel» του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι κάποιοι παίκτες όντως ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο Survivor.

Η δασκάλα γιόγκα ανέφερε ότι κάποιοι παίκτες απομακρύνθηκαν από την καλύβα, πήγαν μακριά στο δάσος, μέσα στη ζούγκλα, για να μην τους βλέπει ούτε το συνεργείο, ούτε οι συμπαίκτες τους, και έκαναν σεξ… «Και σεξ έγινε στο Survivor, απομακρύνθηκαν πήγαν στο δάσος και έκαναν σεξ!», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία εξομολογήθηκε για το Survivor στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι τα καλύτερα δεν τα έχουμε δει στο reality και πως αν τα έπαιζε ο ΣΚΑΪ το πρόγραμμα θα έκανε 90% τηλεθέαση.
Το απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό και η Σάσα Σταμάτη έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη. «Έμαθα ότι έχει γίνει σεξ και το ένα πρόσωπο παραμένει σταθερό. Ο κόσμος είναι πολύ έξυπνος, μπορεί να καταλάβει. Πάμε όλοι εμείς σε ένα ριάλιτι, δεν θα καταλάβει ο κόσμος ποιος έχει κάνει σεξ; Φαίνεται ποιος και ποια το κουνάει περισσότερο! Δεν το έχει τραβήξει η κάμερα γιατί έλεγαν ότι έφευγαν στο βουνό και χανόντουσαν για ώρες. Παραμένει σταθερό το ένα πρόσωπο, τα άλλα αλλάζουν! Κάποια κοπέλα το έμαθε αυτό ότι γίνεται και πήγε και το είπε σε άλλον», ανέφερε η Σάσα Σταμάτη, επικαλούμενη έγκυρη πηγή!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.