, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σέρρες: Τους "έπιασαν στα πράσα" να παίζουν φρουτάκια (ΦΩΤΟ)

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθησαν συνολικά 5 άτομα και κατασχέθηκαν 5 ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, εντοπίστηκε χθες (12-01-2017) το βράδυ στις Σέρρες, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν, ο 22χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και 4 θαμώνες – «παίκτες», ηλικίας 61, 53, 50 και 52 (γυναίκα) ετών, όλοι τους ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών στο παραπάνω κατάστημα – καφενείο, διαπιστώθηκε ο 22χρονος μέσω κεντρικού υπολογιστή ( server ) που χειρίζονταν, να πιστώνει με μονάδες πονταρίσματος 4 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διεξάγονταν με ειδικό λογισμικό παράνομα τυχερά παίγνια «φρουτάκια» και συμμετείχαν σε αυτό οι πελάτες.

Οι παραπάνω ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν, ενώ σ τη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται και ο 63χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.