, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σεξ: Οχτώ ερωτήσεις που ντρέπεστε να κάνετε

Υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις για το σεξ που ντρέπεστε να κάνετε στον γυναικολόγος σας, ακόμη και την καλύτερή σας φίλη. Για να μην καταλήξετε με αμφιβόλου εγκυρότητας συμβουλές από το… google, εδώ δίνονται οι απαντήσεις.
Mπορώ να σπάσω το πέος του;
Δεν είναι οστό, σίγουρα όμως μπορείτε να το τραυματίσετε. Μπορεί το πέος να υποστεί κάταγμα κατά τη διάρκεια του πολύ έντονου σεξ. Ένα πέος σε στύση είναι γεμάτο με αίμα. Η βίαιη κάμψη του μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. Σε περίπτωση τραυματισμού, επισκεφθείτε τα επείγοντα ενός νοσοκομείου.
Τι πρέπει να κάνω αν το προφυλακτικό μείνει μέσα;
Πρώτα από όλα δεν υπάρχει λόγος πανικού. Είναι πολύ κάτι πολύ συνηθισμένο. Προσπαθήστε να το βγάλετε και αν δεν χρησιμοποιείτε κάποια άλλη μέθοδο αντισύλληψης, όπως π.χ. το χάπι ή το σπιράλ και δεν επιθυμείτε εγκυμοσύνη, μπορείτε να πάρετε το χάπι της επόμενης ημέρας.
Γιατί δεν έχω ποτέ οργασμό; Τι πρέπει να κάνω;
Δεν σας συμβαίνει κάτι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το θέμα είναι να βρεθεί το κατάλληλο σημείο. Οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να επιτύχουν οργασμό μόνο με την κολπική διείσδυση, αλλά χρειάζονται διέγερση και της κλειτορίδας. Αν δεν λειτουργεί ούτε αυτό, η έλλειψη οργασμού μπορεί να οφείλεται σε χρόνια προβλήματα υγείας, όπως ο διαβήτης, η καρδιαγγειακή νόσος, η κατάθλιψη. Φάρμακα όπως τα αντικαταθλιπτικά, η κακή εικόνα σώματος, τα προβλήματα στη σχέση, οι ορμονικές αλλαγές, ακόμη και το στρες, μπορούν να επηρεάσουν τη λίμπιντό σας.
Είναι δυνατόν να ουρήσω στη διάρκεια του σεξ;
Όχι. Αν αισθανθείτε την ανάγκη να ουρήσετε στη διάρκεια του σεξ, τα νέα είναι καλά. Σημαίνει ότι χτυπήθηκε το σημείο G σας και ότι είστε κοντά στο να έχετε οργασμό.
To πρωκτικό σεξ είναι ανθυγιεινό;
Όχι αν λαμβάνετε τα κατάλληλα μέτρα υγιεινής. Η χρήση προφυλακτικού θα σας προστατεύσει από τα βακτήρια, ενώ με το πολύ λιπαντικό θα αποφύγετε τους τραυματισμούς. Φροντίστε να αλλάξετε προφυλακτικό, αν μετά το πρωκτικό προχωρήσετε σε κολπική διείσδυση, για να αποφύγετε τη μεταφορά μικροβίων.
Τι πρέπει να κάνω αν το πέος του είναι στραβό;
Tα ανδρικά μόρια υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και χρώματα. Δεν θα πρέπει να προβληματίζεστε, εκτός αν βιώνετε πόνο στη διάρκεια του σεξ. Αν το μόριο του συντρόφου σας αρχίζει να αλλάζει και να γίνεται πιο καμπυλωτό, μπορεί να έχει νόσο του Peyronie, η οποία μπορεί να οφείλεται σε κάποιον τραυματισμό στη διάρκεια του σεξ. Σε μια τέτοια περιπτωση, επισκεφθείτε τον γιατρό σας.
Tι πρέπει να κάνω αν το πέος του είναι πολύ μεγάλο (ή πολύ μικρό);
Μιλήστε του! Μην ντρέπεστε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας, ιδίως αν αισθάνεστε ότι δεν ευχαριστιέστε το σεξ, εξαιτίας του μεγέθους του. Αν είναι πολύ μεγάλο, χρησιμοποιήστε πολύ λιπαντικό και κάντε αργές κινήσεις. Επίσης, πάρτε το… πάνω χέρι, ώστε να έχετε τον έλεγχο της διείσδυσης.
Είναι κακός στο στοματικό σεξ, μπορώ να κάνω κάτι για να τον βοηθήσω;
Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να πείτε στον σύντροφό σας τι και πώς σας αρέσει. Αν δεν είναι πολύ καλός στο να ακολουθεί προφορικές οδηγίες, δείξτε του με τα δάχτυλά σας.
πηγή: stogiatro.gr
bigstock photo

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.