, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΑΡΣΑ ΤΗΣ "ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ" ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΝ (ΚΑΙ) ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!

serbiaΣτο παρά πέντε  απετράπη απόπειρα δολοφονίας κατά του Πρωθυπουργού της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς. Συμμορία εγκληματιών σχεδίαζε να τοποθετήσει βόμβα στο αεροπλάνο, το οποίο θα μετέφερε τους Σέρβους πολιτικούς στο εξωτερικό. Εκπρόσωπος της σέρβικης αστυνομίας δήλωσε, ότι η βόμβα προβλεπόταν να εκραγεί στο αεροπλάνο μετά την απογείωσή του από το Δουβλίνο με προορισμό το Βελιγράδι.

Ο Ντάτσιτς καθόταν ήδη μέσα στο αεροπλάνο, όταν διέκοψαν οι δυνάμεις ασφαλείας τη διαδικασία απογείωσης. Ο Πρωθυπουργός αντέδρασε αρχικά έντονα στη ματαίωση της πτήσης, επειδή δεν ήθελε να ανατραπεί το πρόγραμμά του, έως ότου ενημερώθηκε για την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα  ο πρωθυπουργός της Σερβίας, χωρίς να το γνωρίζει, συμμετείχε σε στημένη τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες σε διάσημα πρόσωπα. Έτσι κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο στούντιο καλωδιακού καναλιού διαπίστωσε ότι η τηλεπαρουσιάστρια που τον φιλοξενούσε δεν φορούσε εσώρουχο. Το βλέμμα του και την αντίδραση του προσώπου του την κατέγραφε συνεχώς σε κλειστό πλάνο μία κάμερα όπου διακρίνεται έκπληξη και αμηχανία. 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.