, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σοκάρει Ελληνίδα συγγραφέας: «Με παρέσυραν και με βίασαν 7 νεαροί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άννα Κουρούπου μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα». Μεταξύ άλλων η Άννα Κουρούπου εξομολογήθηκε πως στα 16 της χρόνια την παρέσυραν και την βίασαν 7 νεαροί στην Ελευσίνα.
«Ήξερα τον έναν. Με συναντά στη Σταδίου με το βανάκι, γιατί πήγαινα Κολωνό στο σπίτι μου, με φωνάζει και μου λέει «να σε πετάξω;». Μετά την Πλάκα πηγαίναμε στου Παπασπύρου σε μια καφετέρια και καθόμασταν εκεί για να ξημερώσει να πάμε σπίτια μας. Πήγαινα με τα πόδια και κάποιος κύριος νεαρός με το βανάκι του με είχε σταμπάρει προφανώς. Τον είχα δει εγώ εκεί που καθόμασταν και πίναμε και λέγαμε τα αστεία μας. Μπήκα μέσα.
Αφού περνάμε τον Κολωνό μου λέει «πάμε μια βολτίτσα λίγο πιο εκεί;». Λέω δεν πάμε; Παιδί κιόλας. Ωραίο παιδί κι αυτός. Οπότε υπάρχει και το άλλο κομμάτι. Κάποια στιγμή ακούω μια φασαρία πίσω, είχε κάτι κουρτινάκια περίεργα εκεί στο Φολκσβάγκεν. Ήταν άλλα έξι άτομα πίσω. Με πήγαν στην Ελευσίνα. Έγινε αυτό που περιγράφω στο βιβλίο, δεν θέλω να επιμείνω πολύ να μη το βαρύνουμε. Έγινε βιασμός χοντρός και ξύλο. Όταν τελείωσαν με πέταξαν στο δρόμο» περιέγραψε η Άννα Κουρούπου.
Δείτε βίντεο :

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.