, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη ακόμα 702.471 μετοχές…

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 συνήλθε η τριμελής επιτροπή του Δ.Σ. του Α.Σ.Σ. για τη διεξαγωγή της διαδικασίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών σε κλειστό φάκελο και πλέον των νομιμοποιητικών εγγράφων για τη συμμετοχή στην πλειοδοτική διαδικασία απόκτησης από τους ενδιαφερομένους των 702.471 μετοχών της ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ που κατέχει ο Α.Σ.Σ.

Μετά την κατάθεση μίας προσφοράς με τιμή πώλησης 1,05 ευρώ ανά μετοχή για το σύνολο των μετοχών, ήτοι με συνολικό τίμημα 737.594,55€, και λόγω μη προσέλευσης άλλου ενδιαφερομένου, ο πλειοδοτικός διαγωνισμός κατακυρώθηκε υπέρ του ομίλου του έλληνα επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Ο Α.Σ.Σ. διευκρινίζει ότι ο επιχειρηματικός σχεδιασμός στο εξής αφορά αρχικά την τυποποίηση λαδιού και ελιάς, και σε δεύτερο χρόνο την απόσταξη. Ο επιχειρηματικός σχεδιασμός όπως και η τροποποίηση καταστατικού του Α.Σ.Σ. θα συζητηθούν λεπτομερώς στην έκτακτη γενική συνέλευση του Α.Σ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.