, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στα χέρια του παραολυμπιονίκη Δ. Ζησίδη η Αλεξάνδρειος Φλόγα (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου συμμετείχε με κάθε μεγαλοπρέπεια για 4η συνεχή χρονιά στη Λαμπαδηδρομία της Αλεξανδρείου Φλόγας, η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 12ου Διεθνή Μαραθώνιου “Μέγας Αλέξανδρος”, το Σάββατο 1 Απριλίου.
Με λαμπαδηδρόμους αθλητές τοπικών αθλητικών σωματείων, η Αλεξάνδρειος φλόγα διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους του Δήμου και στη συνέχεια ο Βετεράνος Βαλκανιονίκης Συμεών Ρόμπες την παρέδωσε στον Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Ζησίδη.
kordelio1
Η λαμπαδηδρομία κατέληξε στην πλατεία Δημαρχείου Ευόσμου όπου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου και την παρουσία αθλητών των Δημοτικών Ακαδημιών Πετοσφαίρισης, Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου και του ΑΠΣ ΑΙΑ Ευόσμου, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή και η αφή της φλόγας από τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρο Σούλα.
 
“Με κάθε επισημότητα και τιμή – όπως αρμόζει στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της πόλης μας – υποδεχόμαστε την “Αλεξάνδρεια Φλόγα” του Μαραθωνίου, τη φλόγα σύμβολο της ειρήνης, της αλληλεγγύης και του ευ αγωνίζεσθαι” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες αθλητές και τα αθλητικά σωματεία του δήμου και όλους όσοι συνέβαλαν στην οργανωτική επιτυχία της λαμπαδηδρομίας και συγκεκριμένα:
Γ.Ο. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
Α.Σ. ΕΥΟΣΜΟΣ TAEKWONDO
Α.Σ. TAEKWONDO ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ
Α.Π.Σ. ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ
kordelio6 kordelio4
kordelio3

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.