, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στην ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Λ.Γρηγοράκος

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εντάσσεται ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος, όπως γίνεται γνωστό με επιστολή της Φώφης Γεννηματά προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.
Πριν από ένα χρόνο, στις 14 Ιανουαρίου 2016, ο κ. Γρηγοράκος είχε διαγραφεί από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει σχετικά με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ.
Σε συνέντευξή του ο κ. Γρηγοράκος είχε χαρακτηρίσει υπερβολική τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά ότι χωρίζει άβυσσος το ΠΑΣΟΚ από τις απόψεις Μητσοτάκη, υπενθυμίζοντας ότι παρά τις διαχωριστικές γραμμές των δύο κομμάτων, μέχρι πριν έναν χρόνο ήταν στην ίδια κυβέρνηση.
«Είμαι της άποψης ότι τα πράσινα, τα κόκκινα και τα κίτρινα καφενεία έχουν τελειώσει την Ελλάδα» είπε.
Ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε πως ήταν θετική η εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και πρόσθεσε ότι βλέπει κίνδυνο για τα κόμματα του κέντρου και για τον ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό και χτυπά καμπανάκι.
«Αισθάνομαι σαν ΠΑΣΟΚ ότι κινδυνεύω, αν δεν δώσει το κόμμα μας το δικό του στίγμα» συνέχισε, και ζήτησε να διεξαχθεί συνέδριο και να δώσει η κ. Γεννηματά το πολιτικό στίγμα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.