, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στην Karfitsa που κυκλοφορει…

…αφιέρωμα στην αγορά της Καλαμαριάς. Οδηγός ψυχαγωγίας για όλα και όλους στη Θεσσαλονίκη. Ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν στην πόλη. Το Β΄ΜΕΡΟΣ της έρευνας για το τζόγο.Τι λένε αιρετοί του δήμου Θέρμης – του πλουσιότερου οπως είχε πει υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – και γιατί ζητούν “να μπει λουκέτο στο καζίνο Θεσσαλονίκης”.
OΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ: http://www.karfitsa.gr/wp-content/uploads/2017/03/KAF655.pdf
Ακόμη διαβάστε για επιχειρηματίες που επιμένουν ελληνικά και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Θέματα υγείας για λιγότερο πόνο και προβλήματα στην καθημερινότητα μας. Σύγχρονες αντιγηραντικές θεραπείες με τη βοήθεια γιατρών. Η ανακύκλωση και τα εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν σε πρόστιμα σε βάρος της Ελλάδας. Ποιες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν για την περιβαλλοντική τους ευαισθητοποίηση. Το νερό νεράκι θα πούμε και δεν θα πιούμε, σύμφωνα με την ευρωβουλευτή της ΝΔ Μ. Σπυράκη που παρουσίασε στις Βρυξέλλες λύση και καινοτόμες ελληνικές μεθόδους αφαλάτωσης και επανάχρησης του νερού.
Συνέντευξη με πρ. βουλευτή για τα μεγάλα έργα της ΝΔ στον πιο τουριστικό νομό της Β. Ελλάδος. Τι γίνεται με τα έργα υδροδότησης που “στέγνωσαν”. Το slot app ή οι Έλληνες που έκαναν τα social media… παιχνιδάκι.
“Η εικονική πραγματικότητα” με τον Αλέξανδρο Παπουτσή και “την ασάφεια που στην πολιτική πληρώνεται” με τον Ζαχαρία Ζούπη. Η ιστορία ενός παλαιστή, οικονομικού μετανάστη και πρωταθλητή Ελλάδος. Το αθλητικό γεγονός με τον Βασίλη Μάστορα, SOCIALismata με την @karapanagiotidu, το άρθρο του Νίκου Καραμανλή, karfitsomata και πολλά άλλα…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.