, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στη Θεσσαλονίκη έγινε το πρώτο ραντεβού στα… ψητά! (VIDEO)

Έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο επέλεξε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί κοντά στους ερωτευμένους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Με το …σοφό μότο «Τι είναι χειρότερο από το να είσαι μόνος; Το να είσαι πεινασμένος.», ο Σαββίκος, το πιο ιστορικό ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης, δημιούργησε μία μοναδική ιστορία, θέλοντας να αποδείξει ότι η πραγματική απόλαυση είναι ένα… σουβλάκι δρόμος.
Στις 14 Φεβρουαρίου λοιπόν, την ημέρα που κάθε χρόνο το σύμπαν κατακλύζεται από καρδούλες και αγαπησιάρικες ατάκες, ο Σαββίκος www.savvikos.gr, χρησιμοποίησε το Tinder, την πιο δημοφιλή εφαρμογή φλερτ και γνωριμιών παγκοσμίως, για να μοιράσει πραγματική απόλαυση στις μόνες και …πεινασμένες ψυχές της πόλης.
Η όλη συζήτηση ξεκίνησε από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φάρσας, τα δύο fake προφίλ, το Ζουμερό και το Τούμπανο. Οι ανυποψίαστοι χρήστες ανταποκρίθηκαν αμέσως στα «superlikes» και ακολούθησε ένας μαραθώνιος από «matches» με ατελείωτο φλερτ και παιχνιδιάρικους διαλόγους.
Οι τυχεροί Θεσσαλονικείς κέρδισαν μέσα από τη συνομιλία τους δύο σάντουιτς της επιλογής τους από τα καταστήματα Σαββίκος, τα οποία παρέλαβαν με μοναδικό «αποδεικτικό στοιχείο» το φλερτ τους με τον «Ζουμερό, ετών 22» ή το «Τούμπανο, ετών 29».
Η ενέργεια στέφθηκε με επιτυχία, καθώς το «κοντέρ» των προφίλ του Σαββίκου ξεπέρασε τα 500 matches, που προκάλεσαν εκατοντάδες απολαυστικούς διαλόγους, δυνατά γέλια και ένα πολύ νόστιμο happy end για περισσότερους από 90 τυχερούς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.