, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ολόκληρη η free press με ένα κλικ…

Oλόκληρη με ένα κλικ εδώ: http://www.karfitsa.gr/wp-content/uploads/2017/01/KARFITSA_649.pdf  Στο φύλλο που κυκλοφορεί διαβάστε:
“H πόλη δεν είναι ρατσιστική, απλά… δεν ξέρει την ιστορία της” Αφιέρωμα στην Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης. Τα 15.000.000.000 παραοικονομίας και… σωλήνων. Ο κλάδος που “ζεστάθηκε” από το… κρύο. Ο Θεσσαλονικιός που έκανε διάσημο το κεφίρ σε όλη την Ελλάδα.Ο βορειοελλαδίτης που πήρε πρόσκληση από τον… Τραμπ. ΕΡΕΥΝΑ “Σκουπίδια εκατομμυρίων…” Αρχιτέκτονες κάνουν τον Λευκό Πύργο… γαλάζιο. Ο πιο ελπιδοφόρος δρόμος της Θεσσαλονίκης με τον φακό της Κικής Χούρου. “Το χειρότερο… πιάτο της μεταπολίτευσης” (Καλή χώνεψη…) “Πάμε να γίνω σκνίπα, εσύ θα οδηγήσεις…” Οδηγός για ποτό της… κρίσης (φθηνές και καλές μπύρες Θεσσαλονίκης) Efimerida Karfitsa karfitsa.grStolakis Vaggelis Elena Karavassili Katerina Vasiliadou Filippa Vlastou Filia Nomikou Χρήστος Ρέτσης (Christos Retsis) Agapi Korbe John Poliravas αφιέρωμα-φωτο Kiki Chourou Βαγγέλης Μπαντές Vassiliadis Dimitris φωτορεπορταζ Σάββας Αυγητίδης kaf_040-2
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.