, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στο Αττικό Νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Στο νοσοκομείο Αττικόν μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Άκης Τσοχατζόπουλος με αγγειακό πρόβλημα στο πόδι.
Νωρίτερα, ο συνήγορος του πρώην υπουργού είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι μετέβη στις φυλακές Κορυδαλλού και εξέτασε τον κρατούμενο ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρ. Κλωνάρης.
«Η κατάσταση της υγείας του κ. Τσοχατζόπουλου, όπως αυτή εμφανίζεται σήμερα και τα αντίστοιχα συμπεράσματα, καταγράφονται στο πόρισμα, το οποίο ο προαναφερθείς καθηγητής Αγγειοχειρουργικής συνέταξε και παρέδωσε στον καθηγητή Λεωνίδα Κοτσαλή, πληρεξούσιο δικηγόρο του πρώην υπουργού, με εντολή να το εγχειρίσει το ταχύτερο ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, επί του τέταρτου αιτήματος αποφυλάκισης που έχει καταθέσει ο πρώην υπουργός, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για παράνομα χρήματα που φέρεται να έλαβε από τις προμήθειες των υποβρυχίων και των πυραύλων TOR-Μ1.
Η υπεράσπιση του πρώην υπουργού αναμένεται να προσκομίσει στο δικαστήριο πόρισμα για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο κ. Τσοχατζόπουλος, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφεται ως ιδιαίτερα βεβαρημένη η κατάστασή του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.