, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: «Είμαι εθισμένος στον τζόγο»

Δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τα πάθη που έχει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος δήλωσε πως είναι εθισμένος τόσο στον τζόγο όσο και στο τσιγάρο.
Ο λόγος για τον Σταμάτη Γονίδη.
«Είμαι εθισμένος στον τζόγο και στο τσιγάρο», λέει στο περιοδικό Down Town.
«Δυνατός στο πόκερ. Μου αρέσει το διαδικτυακό στοίχημα και όχι μόνο. Καζίνο δεν πάω. Γενικά, έχω κερδίσει κι έχω χάσει μεγάλα ποσά. Αυτή τη στιγμή, είμαι χαμένος, αλλά την έχω στημένη για να ρεφάρω. Λένε βέβαια ότι ένας Εβραίος είχε σκοτώσει το παιδί του γιατί ήθελε να ρεφάρει. Στη ζωή, αν θέλεις να ξεχωρίσεις, πρέπει να ρισκάρεις. Είμαι αυτός ο άνθρωπος. Βέβαια, ακόμη και το ρίσκο έχει όριο. Όσο σίγουρος κι αν είσαι ότι θα διπλασιάσεις ένα ποσό, ποτέ δεν πρέπει να τα βάλεις όλα», προσθέτει.
Ο ίδιος τονίζει, ωστόσο, πως παρά τον εθισμό του δεν θα έφτανε ποτέ στο σημείο να χάσει το σπίτι του.
«Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να χάσει ένα ολόκληρο σπίτι, για παράδειγμα, στον τζόγο. Ναι, ρισκάρω, αλλά δεν κάνω απερισκεψίες».
Ο τραγουδιστής, στο τέλος, εξηγεί για για ποιο λόγο μιλάει τόσο ανοιχτά για τους εθισμούς του.
«Γιατί δεν θέλω να χτίσω καμία εικόνα ή να παρουσιάσω κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Θέλω να κοιμάμαι καλά τα βράδια και να μην κουβαλώ τίποτα που θα με κάνει να ντρέπομαι. Θέλω πάνω απ’ όλα να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και ύστερα με τους ανθρώπους γύρω μου. Δεν είμαι ψεύτης, δεν πληγώνω ανθρώπους και δεν κάνω ότι δεν θέλω να μου κάνουν. Είμαι ψυχοπονιάρης», δηλώνει.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.