, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συλλήψεις οκτώ υπόπτων για την επίθεση στο Reina

Μέχρι στιγμής οκτώ άτομα έχουν συλληφθεί από την τουρκική αστυνομία προκειμένου να εξεταστούν για τυχόν εμπλοκή τους στην επίθεση που έγινε στο νυχτερινό κέντρο Reina της Κωνσταντινούπολης με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 39 άτομα και να τραυματιστούν 69 εκ των οποίων οι τέσσερις νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Εν τω μεταξύ οι συλλήψεις υπόπτων στην Κωνσταντινούπολη είχαν ξεκινήσει από τις 28 Δεκεμβρίου καθώς η αστυνομία είχε πληροφορίες για ενδεχόμενες επιθέσεις από το Ισλαμικό Κράτος στις περιοχές της Άγκυρας, την Κωνσταντινούπολη, τα Άδανα, την Αττάλεια. Η αστυνομία δίνει στα ΜΜΕ όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τον δράστη προκειμένου να διευκολυνθεί η σύλληψη του. Μία νέα πληροφορία θέλει ο δράστης να έχει πρόβλημα στο δεξί του πόδι και να κουτσαίνει ελαφρώς.
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο δράστης άφησε το σακάκι του στο μαγαζί μέσα στο οποίο είχε το ποσό των 500 τουρκικών λιρών αν και νωρίτερα στον οδηγό του ταξί που τον μετέφερε από την περιοχή του Ζεϊτίνμπουρνού (βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο Ατατούρκ) μέχρι το Ρέινα (βρίσκεται στην άλλη άκρη της πόλης) είπε ότι δεν είχε χρήματα για να τον πληρώσει. Ο οδηγός του ταξί λόγω συμφόρησης τον κατέβασε πριν το Ρέινα όπου ο δράστης έφτασε περπατώντας. Σε μια μεγάλη τσάντα μετέφερε τα σύνεργά του με τα οποία λίγα λεπτά αργότερα θα αφαιρούσε τη ζωή 39 ατόμων. Πηγή: protothema

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.