, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο

Σύλληψη ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις

  • Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης βραδινές ώρες χθες 54χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 5 ετών, ποινή φυλάκισης 31 μηνών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ για τα αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από το ελληνικό έδαφος πολιτών τρίτης χώρας, χωρίς να υποβληθούν στον προβλεπόμενο έλεγχο εκ κερδοσκοπίας και κατά συρροή και της έκδοσης ακάλυπτων επιταγών.
  • Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, μεσημβρινές ώρες χθες 33χρονο αλλοδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 ετών για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών

  • Δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, βραδινές ώρες χθες στην περιοχή του Ευόσμου, 20χρονο ημεδαπό, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 51,10 γραμμαρίων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.