, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στην Κεντρική Μακεδονία

Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
Εξιχνίαση κλοπής
Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, σε βάρος 34χρονης και ανήλικης συνεργού της, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι το Μάιο του 2017, αφαίρεσαν από εργασιακό χώρο την τσάντα 28χρονης, με το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ.
Σύλληψη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχών και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, μία 42χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 150 πακέτα τσιγάρων, τα οποία εισήγαγε στη χώρα χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα ως μέσο τέλεσης της λαθρεμπορίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

  • Συνελήφθη χθες το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για το αδίκημα της ληστείας.
  • Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 5 μηνών, για ανυποταξία, κλοπή και απάτη.
  • Συνελήφθη χθες το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, μία 43χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
  • Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, μία 39χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 9 μηνών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και απάτη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.