, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συμμορία ρήμαζε σπίτια στη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 60.000 ευρώ η λεία

Εξιχνιάστηκαν (13) περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικίες στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν (4) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για Συμμορία και Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Η λεία τους περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές.
Έπειτα από συστηματική έρευνα, ανάλυση του τρόπου δράσης και τη χρήση έτερων ανακριτικών τεχνικών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως εξιχνίασαν δεκατρείς (13) περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικίες σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών – μελών συμμορίας (τρεις άντρες – μία γυναίκα), για τα αδικήματα της «Συμμορίας» και των «Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών».
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα μέλη της συμμορίας, κατά το χρονικό διάστημα Ιουνίου – Αυγούστου 2015, διέρρηξαν (13) οικίες στην ανατολική Θεσσαλονίκη αφαιρώντας από το εσωτερικό, μεταξύ άλλων, χρηματικά ποσά, τιμαλφή και ηλεκτρικές συσκευές.
Συγκεκριμένα, η αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται σε (11.020) ευρώ μετρητά, (12) χρυσές λίρες, κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας περίπου (55.000) ευρώ, ηλεκτρικές συσκευές αξίας (1.500) ευρώ και (32) μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά.
Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί αρμοδίως.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.