, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Συνάντηση Φώφης Γεννηματά- Γιάννη Μπουτάρη λόγω ΔΕΘ και… κεντροαριστεράς! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

του Βαγγέλη Στολάκη 
Σημαντική χαρακτήρισε την πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά για την ανασυγκρότηση του χώρου του κέντρου, όπως είπε χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
Το δημαρχείο Θεσσαλονίκης γέμισε «πράσινους» αυτοδιοικητικούς αλλά και υποστηρικτές της υποψηφιότητας Γεννηματά. Στη σύσκεψη που ακολούθησε παρόντες ήταν οι: πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, οι αντιδήμαρχοι Πέτρος Λεκάκης, Γιώργος Δημαρέλος, Άννα Αγγελίδου και Σπύρος Πέγκας, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος που θεωρείται και «άνθρωπος» της Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ Στέλιος Κανάκης, Λάζαρος Ζαχαριάδης Θανάσης Παπαναστασίου, Ανέστης Τελίδης, ο πρόεδρος της Δ’ Κοινότητας Κώστας Τσιαπακίδης.
Παρούσα και η ευρωβουλευτίνα της «Ελιάς» Εύα Καϊλή όπως και ο Βασίλης Κεγκέρολου, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαδούλης, ο γραμματέας της Β’ Νομαρχιακής Γιάννης Κυανίδης αλλά και ο πρώην γραμματέας Χρόνης Μακρίδης.  Εκεί βρέθηκαν και κομματικά στελέχη όπως ο Πάρις Κουκουλόπουλος αλλά και η Ελένη Ρουσάκη.
Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά μετά την συνάντηση της με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συζητήσαμε για το νέο άλμα που πρέπει να γίνει σε σχέση με την αποκέντρωση. Η Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την ανασυγκρότηση της χώρας, την ανάπτυξη και την κοινωνική προστασία. Η παράταξή μας που έφερε τις μεγάλες αλλαγές και τόλμησε την αποκέντρωση, θα πρωταγωνιστήσει και πάλι για τη νέα ανατροπή στο κράτος.
Ανάληψη των τοπικών υποθέσεων – και ιδιαίτερα της κοινωνικής πολιτικής – από τους δήμους,  με ολοκληρωμένη μορφή.
Καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της ανάπτυξης.
Η αυτοδιοίκηση και οι τοπικές κοινωνίες δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και τη ΝΔ γιατί είχαν και έχουν σχέση αρνητική».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.