, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συναντήσεις Μοσκοβισί με Τσίπρα-Παυλόπουλο

Με τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, συναντάται σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αυτήν την ώρα ο κ. Μοσκοβισί  βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο για συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Στη συνέχεια, ο επίτροπος της ΕΕ θα έχει συναντήση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στις 10:45 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
Επίσης ο κ. Μοσχοβισί θα έχει συναντήση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.
Σημειώνεται πως ο Ευρωπαίος επίτροπος εκτίμησε ότι η Ελλάδα βλέπει επιτέλους «φως» έπειτα από πολλά δύσκολα χρόνια, σημειώνοντας ότι οι μεταρρυθμίσεις που εφάρμοσε η Αθήνα ήταν «αναμφισβήτητα πολύ δύσκολες», αλλά «απαραίτητες».  «Η Ελλάδα βρισκόταν στο επίκεντρο μιας απίστευτης οικονομικής και δημοσιονομικής θύελλας», όμως «σήμερα τα πράγματα πάνε σαφώς καλύτερα», δήλωσε ο Μοσκοβισί σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό France Inter.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.