, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών

φωτο Σάββας Αυγητίδης

Στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούνται συστηματικά, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

  • (7) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μεταξύ των συλληφθέντων, συμπεριλαμβάνονται:
– δύο ημεδαποί ηλικίας 21 και 27 ετών, καθώς, βραδινές ώρες χθες (22-03-2017), στο κέντρο της πόλης (Πλατεία Αγίου Γεωργίου), διαπιστώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, ότι ο δεύτερος προμήθευσε τον πρώτο με μικροποσότητα κάνναβης.
– 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πρωινές ώρες της 22-03-2017, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, να κατέχει μικροδέμα κάνναβης βάρους (15) γραμμαρίων.

  • (4) άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, 46χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας εκκρεμεί απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, με την οποία διατάσσεται η σύλληψή της, για το αδίκημα της Πλαστογραφίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.