, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Τα αδερφάκια έκλαιγαν και ήταν τρομαγμένα», λέει ο ιερέας που τα βρήκε στην Καλαμαριά

Τραγικές είναι οι λεπτομέρειες της ιστορίας των δύο μικρών παιδιών που βρέθηκαν χθες εγκαταλελειμμένα έξω από τον Άγιο Παντελεήμονα στην Καλαμαριά.
Αφού τελείωσε η Λειτουργία, γύρω στις 11:30 το πρωί, ο κόσμος βγήκε από τον Ναό και είδε δύο μικρά παιδάκια να κάθονται μόνα τους στο παγκάκι της αυλής και να κλαίνε. Τα πλησίασαν και το μεγαλύτερο που μιλάει, ζητούσε συγχυσμένο τη μαμά του, την γιαγιά του και τη θεία του – που ήταν εκείνη που τα είχε εγκαταλείψει, σύμφωνα με την αστυνομία.
Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία αφού δεν μπόρεσε να εντοπίσει τους γονείς τους, καθώς, όπως αποδείχθηκε είναι και οι δύο στην φυλακή, οδήγησε τα δύο αδερφάκια, τριών χρονών και ενός, στο νοσοκομείο Γεννηματά.
Ο πατέρας Νικόλαος, εφημέριος του Αγίου Παντελεήμονα, δήλωσε στον Αnt1 πως «τα παιδιά φαίνονταν καλά, αλλά τρομαγμένα, το ένα κρατούσε μια τυρόπιτα και το άλλο ένα μπουκάλι γάλα, το μωρό στο καροτσάκι και το άλλο περπατούσε. Στην αρχή κλαίγανε αλλά μετά τα ηρέμησαν οι άνθρωποι».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.