, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα "πηγαδάκια" και το… κάπνισμα

Ενδιαφέρον «πηγαδάκι» στήθηκε έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αφού ολοκληρώθηκε η τελετή αποκαλυπτηρίων της πλακέτας που θα τοποθετηθεί στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη.
Πρωταγωνιστές αυτού: δυο κυβερνητικοί και δυο αυτοδιοικητικοί. Ο λόγος για τους Γιώργο Σταθάκη και Σωκράτη Φάμελλο από το κυβερνητικό μπλοκ και τους Γιάννη Μπουτάρη και Καλυψώ Γούλα από την μεριά της αυτοδιοίκησης.
Βασική αιτία για να τα πουν οι… αιρετοί ήταν το κάπνισμα. Με τη λήξη της εκδήλωσης την οποία χαιρέτισαν οι κκ. Τσίπρας και Νετανιάχου οι καπνιστές κατευθύνθηκαν σχεδόν… τρέχοντας προς το εξωτερικό του Μεγάρου Μουσικής για να καπνίσουν. Πρώτος έφτασε ο Φάμελλος και ακολούθησαν οι Σταθάκης και Μπουτάρης. Στο ίδιο «πηγαδάκι» ο κ. Σταθάκης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την πρώτη γυναίκα πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, την κ. Γούλα.
Σημειώνεται πως ο Γιάννης Μπουτάρης εξηγούσε στους συνομιλητές του πως προσπαθεί να κόψει το τσιγάρο με τη βοήθεια βελονιστή.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.