, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα ρεκόρ τηλεθέασης


Η 11η Σεπτεμβρίου, ο τυφώνας Κατρίνα και η δίκη του Ο. Τζέι Σίμπσον θεωρούνται τα τηλεοπτικά γεγονότα με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στους αμερικανούς τηλεθεατές τα τελευταία 50 χρόνια, όπως αποκάλυψε έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας.
 
Η καταστροφή του διαστημοπλοίου Challenger το 1986 και ο θάνατος του Οσάμα μπιν Λάντεν βρίσκονται στις πρώτες πέντε θέσεις.
 
Στους ερωτηθέντες δόθηκε μια λίστα από τηλεοπτικές επιλογές που συνέταξαν ειδικοί του χώρου των μέσων ενημέρωσης από την τηλεοπτική κάλυψη γεγονότων όπως η δολοφονία του προέδρου Τζον Φ. Κένεντι το 1963 μέχρι δημοφιλείς σειρές όπως το τελευταίο επεισόδιο από τα «Φιλαράκια».
 
Η κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνας, οι δολοφονίες στο Λύκειο Κόλομπαϊν του Κολοράντο, η καταστροφή με την πετρελαιοκηλίδα της BP στον Κόλπο του Μεξικού, ο σεισμός του 2010 στην Ιαπωνία και η δίκη του αστέρα του αμερικανικού φούτμπολ Ο.Τζέι Σίμπσον και η διάσημη καταδίωξη του αυτοκινήτου του από την αστυνομία, συνθέτουν την πρώτη δεκάδα της λίστας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.