, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Τεσσάρα» για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον πρώτο του φιλικό αγώνα στη νέα αγωνιστική σεζόν, ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα την Βελγική Τουμπίζ με 4-0 παρουσιάζοντας δυο διαφορετικές συνθέσεις στα δυο ημίχρονα με βάση το ρόστερ που στηρίχθηκε στην περσινή σεζόν.
Ο νικητής ήταν εμφανώς ανώτερος από την αντίπαλο του ομάδα της Β’ Βελγίου και πέτυχε εύκολα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 12′ ο Πρίγιοβιτς με πλασαριστό σουτ μετά από πάσα που πήρε από τον  Κρέσπο.
Στο 35 ο Δικέφαλος διπλασίασε τις επιτυχίες του.  Ο Πρίγιοβιτς έστειλε κεφαλιά πάσα ο Αθανασιάδης άλλαξε την μπάλα με τον Ενρίκε και ο τελευταίος σούταρε εύστοχα στο τετ α τετ για το 2-0.
Στο 66′ ο Μπίσεσβαρ από κοντά και μετά από πάσα – κεφαλιά του Μάτος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Το σκορ  διευρύνθηκε ακόμα περισσότερο και έκλεισε  στο 4-0,  στο 79′ με εύστοχο πέναλτι του Κουλούρη, που κέρδισε ο Μπίσεσβαρ ανατραπείς από αντίπαλο του εντός περιοχής.
Είναι αξιοσημείωτο πως ο νεοαποκτηθείς Γάλλος αμυντικός Λεβέκ, τραυματίστηκε στην προθέρμανση, πριν το δεύτερο ημίχρονο όπου θα αγωνίζονταν, του τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι και φυσικά δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με συνέπεια να συνεχίσει στο δεύτερο μέρος και ο Δεληγιαννίδης..
ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτς, Σάκχοφ, Πέλκας, Ενρίκε, Αθανασιάδης, Πρίγιοβιτς.
Στο Β’ ημίχρονο: Σιαμπάνης, Μάτος, Δεληγιαννιδης, Δημητρίου, Πούγγουρας, Κάτσε, Κάνιας, Κάμπος, Μπίσεσβαρ, Ζάιρο, Κουλούρης.
Τουμπίζ: Ντεφουρνί, Γκου, Μπάμπιτς, Ο, Κοσέ, Νιρισαρίκε, Τουρέ, Λι, Φαβέρο, Ντεναγιέ, Μπα.
https://www.youtube.com/watch?v=NHQ4seGNpVo

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.