, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τζένιφερ Λόρενς και Κρις Πρατ μόνοι στο διάστημα

Ένα διαστημικό ρομάντζο, από εκείνα που διαθέτουν το όραμα των δημιουργών για κάτι μεγάλο.
Κάπως έτσι χαρακτηρίζουν το «Passengers» όσοι ενεπλάκησαν στην παραγωγή του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με το χαρισματικό ντουέτο πρωταγωνιστών και το τρέιλερ επιβεβαιώνει τους οιωνούς και την αναμονή.
Ένα διαστημόπλοιο ταξιδεύει προς μια γαλαξιακή αποικία που απέχει 125 χρόνια μακριά. Από ένα λάθος όμως, δυο από τους 5.000 επιβαίνοντες ξυπνούν 90 χρόνια απ’ ότι θα έπρεπε και αρχίζουν να συνειδητοποιούν πως μια δυσλειτουργία ή μια κατευθυνόμενη απειλή, είναι ικανή να σκοτώσει όλο το πλήρωμα.
Σε αυτά προσθέστε και πως οι δυο ξύπνιοι (ναι, η Λόρενς και ο Πρατ) ερωτεύονται σφόδρα, με την υπόσχεση των παραγωγών για μία αρκετά… πικάντικη ερωτική σκηνή.
Η αναμονή για το φιλμ γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη καθώς ναι μεν πρόκειται για ένα πρωτότυπο σενάριο, που δεν βασίζεται σε παλιότερη ιδέα που έμεινε στο συρτάρι (ή αποτελεί based on κάποιου παλιότερου φιλμ ή μυθιστορήματος) αλλά κυρίως γιατί οι γνωρίζοντες μιλούν για ένα συνονθύλευμα «Τιτανικού», «The Notebook», «Χαμένοι στη Μετάφραση», «Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού».
Αν δεν σας έπεισαν δείτε το παρακάτω κλιπ και θυμηθείτε μέρες «Gravity»!
Το «Passengers» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες 29 Δεκεμβρίου.
πηγή: cinemag.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.