, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει θέμα επιστράτευσης για τους συμβασιούχους

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, δεν υπάρχει θέμα επιστράτευσης για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα των Δήμων. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Παράλληλα επιτέθηκε στη ΝΔ υπογραμμίζοντας ότι «πρώτο επεισόδιο της νέας αντιπολιτευτικής γραμμής της ΝΔ η στάση της στο θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα. Η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ μετά από εντολές της ίδιας της ηγεσίας της ΝΔ άλλαξε την πάγια θέση της στο ΔΣ της ΠΟΕ ΟΤΑ.
Η απεργία στοχεύει πια στην πρόκληση πολιτικού κόστους με κύρια θύματα τους πολίτες, τη δημόσια υγεία και τους ίδιους τους συμβασιούχους. Η απεργία εξυπηρετεί πια τα σχέδια της ΝΔ και όλων εκείνων που επιδιώκουν την παράδοση του χώρου της καθαριότητας στους ιδιώτες εργολάβους. Δεν θα επιτρέψουμε τη διακινδύνευση της δημόσιας υγείας ούτε και την παράδοση μιας δημόσιας και ευαίσθητης υπηρεσίας σε ιδιωτικά συμφέροντα» είπε.

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.