, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Την ίδια πολιτική με τον Στ.Κοντονή»

athlitismou
Στα… χνάρια του Σταύρου Κοντονή θα βαδίσει και ο Γιώργος Βασιλειάδης, όπως ξεκαθάρισε ο τελευταίος στη διάρκεια της τελετής παράδοσης του Υφυπουργείου Αθλητισμού.
Ο νέος κυβερνητικός παράγοντας αφού χαρακτήρισε ως «μεγάλη τιμή η επιλογή μου», στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο του προκατόχου του: «Δεν έχω να πω πολλά. Ο Σταύρος Κοντονής έριξε γροθιά στο μαχαίρι και εγώ θα συνεχίσω το έργο που αφήνει. Στην ίδια ακριβώς γραμμή. Δεν μπορούν να συνεχιστούν οι έκνομες ενέργειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή στα φαινόμενα που κρατούν δέσμιο το ποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης.
Από την πλευρά του ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος ανέβαλε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, επισήμανε: «Υπηρέτησα για 20 μήνες με δικαιοσύνη το συγκεκριμένο υπουργείο. Από την αρχή δε διστάσαμε να βάλουμε μια τάξη σε μια χαοτική κατάσταση που επικρατούσε επί χρόνια. Αυτό που ζούσαμε ως πολίτες κάθε Κυριακή με τη βία και τη διαπλοκή, η κυβέρνηση δεν το έκρυψε κάτω από το χαλί. Αντίθετα ανέδειξε το πρόβλημα, και πήραμε μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.