, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τιμήθηκε με πλακέτα το Πληροφοριακό Κέντρο της ΕΛΑΣ στη ΔΕΘ

Απονεμήθηκε χθες , από τη Διοίκηση της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, στο Πληροφοριακό Κέντρο  της Ελληνικής Αστυνομίας, τιμητική πλακέτα για τη συμβολή και τη συμμετοχή της, στο πλαίσιο της 82ης Δ.Ε.Θ.

Την πλακέτα παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, Αναστάσιο Τζήκα, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.
Στη συνέχεια, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, απένειμε τιμητική πλακέτα του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Πρόεδρο της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, Αναστάσιο Τζήκα, για την άριστη και δημιουργική  συνεργασία.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Β΄ Βοηθός του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Νικόλαος Δημητριάδης και Διευθυντές Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα των Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Ταξίαρχος Γεώργιος Δούβαλης, της Άμεσης Δράσης, Ταξίαρχος Στυλιανός Ντελής, της Ασφάλειας, Ταξίαρχος Αβραάμ Αϊβαζίδης, της Διεύθυνσης Αστυνομίας, Ταξίαρχος Λάζαρος Μαυρόπουλος, της Τροχαίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Σουρβίνος, της Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αικατερίνη Παπαδοπούλου, καθώς και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Γκαϊτατζής.
Kατά την απονομή παρευρέθηκαν ακόμα, από πλευράς της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Κυριάκος Ποζρικίδης, το μέλος του Δ.Σ. της, Αθανάσιος Δρογαλάς, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων και η Προϊσταμένη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της, Σμαρώ Γραμματοπούλου.
To Πληροφοριακό  Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο εγκαινιάστηκε το προηγούμενο Σάββατο, υποδέχτηκε περισσότερους από 65.000 πολίτες.
Κατά τη φετινή διοργάνωση, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο, που αναδεικνύουν τη γενικότερη φιλοσοφία που διέπει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομία και στοχεύουν στη συμφιλίωση της με την ελληνική κοινωνία, στην κοινωνική ευημερία και πρόοδο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.