, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τις δυνάμεις των ΜΑΤ επισκέφθηκε η πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Β. Ευταξά (ΦΩΤΟ)

Στη ΦΩΤΟ, δίπλα στην πρόεδρο κα Ευταξά, και το μέλος του Τομέα Δημόσιας Τάξης κος Δημ. Μπουραζάνας

Στο πλαίσιο των δράσεων της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε διμοιρίες των ΜΑΤ.
Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Βίκυ Ευταξά, θεώρησε καθήκον της να βρεθεί δίπλα στους ανθρώπους που φροντίζουν για την ασφάλειά μας και εργάζονται με τις παρούσες καιρικές συνθήκες και τις ημέρες των εορτών, μακριά από τις οικογένειές τους.
Οι συγκεκριμένες αστυνομικές δυνάμεις, που βρίσκονται διαρκώς στο δρόμο και σταθμεύουν κοντά σε σημεία που απαιτούν 24ωρη φύλαξη, είναι πάντα σε επιφυλακή και φροντίζουν να αποτρέψουν οποιαδήποτε περιστατικό μπορεί να απειλήσει την κοινωνική ασφάλεια και ειρήνη.
Όπως δήλωσε η κα Ευταξά στο Karfitsa.gr, οι επισκέψεις σε ενδεικτικές μονάδες των Σωμάτων Ασφαλείας θα συνεχιστούν και μετά την περίοδο των εορτών. Στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αλήθειας που η ΝΔ θέλει να συνάψει με τους πολίτες, η Δ.Ε. Θεσσαλονίκης θέλει να έρθει κοντά σε όλα τα τμήματα του κόσμου που όλοι μαζί συμβάλλουν στο κοινωνικό σύνολο, τιμώντας τους για την κοινωνική προσφορά τους.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.