, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι βρήκε η αντιτρομοκρατική στο Βόλο

Δύο τρίκλινα δωμάτια κεντρικού ξενοδοχείου στον Βόλο, στα οποία διέμειναν στο τέλος του Ιανουαρίου άτομα που συνελήφθησαν για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, ερευνά η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

 Στους αστυνομικούς είχε φτάσει εδώ και ημέρες ότι ορισμένοι από τους συλληφθέντες είχαν περάσει πρόσφατα από τον Βόλο. Αρχικά οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής ερεύνησαν για σπίτι – γιάφκα, τελικά όμως κατάφεραν να εντοπίσουν τα τρία δωμάτια και τώρα αναζητούν δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη DNA.

 Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο δωμάτια έκλεισε ένας εκ των συλληφθέντων χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα με το όνομα “Ελευθέριος Καλύβας”, η οποία εντοπίστηκε στο διαμέρισμα Χαλανδρίου. Πολίτες φαίνεται πως έχουν πει στην αστυνομία ότι οι προσωρινοί ένοικοι των τριών δωματίων είχαν μαζί τους τσάντες και σακίδια, μέσα στα οποία εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι είχαν οπλισμό.

Επίσης πηγές αναφέρουν ότι κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει πως το ασθενοφόρο – μαϊμού, που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία στο Βελβεντό, ήταν σταθμευμένο για μερικές ημέρες στον Βόλο.

Πηγή:enikos.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.