, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι είπε ο Κασιδιάρης για τα ρουσφέτια


Συνέντευξη στο STAR έδωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και μίλησε μεταξύ άλλων, για τον αδερφό του, που είναι καθηγητής Ηλεκτρονικής, αλλά…
δεν έχει καταφέρει να διοριστεί. Στο ερώτημα του δημοσιογράφου εάν θα τον βοηθούσε, ξεκαθάρισε ότι δεν θα έκανε ρουσφέτι σε κανέναν απολύτως: «Ο αδερφός μου είναι καθηγητής Ηλεκτρονικής αλλά δεν έχει καταφέρει να διοριστεί. Να τον βοηθήσω; Με ποιον τρόπο; Με το να τον διορίσω κάπου; Όχι, αυτός πρέπει να βοηθήσει εμένα τώρα διότι είναι τεράστια τα προβλήματα που προκύπτουν. Χρειάζομαι ανθρώπους να σταθούν στο πλευρό μου, να δουλεύουν μαζί μου. Εκεί, θα τον καλέσω να με βοηθήσει, οπωσδήποτε».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε και στο περιστατικό που συνέβη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, σημειώνοντας: «Περασμένα ξεχασμένα από την πλευρά μου. Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω να παραμένω εντός Κοινοβουλίου και να με βλέπουν όλοι σαν τον Κασιδιάρη που χαστούκισε την Κανέλλη», είπε και πρόσθεσε: «Φυσικά και με ενοχλεί. Είμαι εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής. Έχουμε συγκεκριμένη πρόταση, συγκεκριμένα ζητήματα να θέσουμε για την πρόοδο της πατρίδας μας». Ξεκαθάρισε δε ότι περαιτέρω κοινωνικές δραστηριότητες με τις δύο βουλευτίνες δεν θα επιδιώξει.
Thestival

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.