, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι ζήτησε ο Σαββίδης από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

Το πρώτο προσωπικό μήνυμά του στους φιλάθλους και υποστηρικτές του ΠΑΟΚ, απηύθυνε ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αναγνωρίζει τα πολλά προβλήματα της ομάδας, ζητά υπομονή και στήριξη από τους φιλάθλους της και θέτει στόχους για το μέλλον.

Με τη φράση «θα θέλαμε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να αναλυθούν και να μελετηθούν όλα τα βάρη και οι διεκδικήσεις έναντι της ομάδας, να σχεδιαστεί ένα πρόγραμμα άρσης αυτών των προβλημάτων και, μέχρι να μελετηθούν και να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις της ομάδας, μέχρι η ομάδα να μείνει τελείως καθαρή από επιβαρύνσεις, θα ήταν μάλλον πρόωρο να μιλήσουμε για μεγάλη στρατηγική», ξεκινά το μήνυμά του, προσγειωμένος στην πραγματικότητα, ο Ι. Σαββίδης, για να προσθέσει αμέσως μετά ότι «η ομάδα δεν αγοράστηκε για να συνεχίσει να ζει τόσο άσχημα, όσο ζούσε μέχρι σήμερα. Οι καλύτερες παραδόσεις της ομάδας θα ξαναγεννηθούν, θα ενισχυθούν και θα εδραιωθούν και, αν καταφέρουμε σ’ αυτές τις καλύτερες παραδόσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ να προσθέσουμε κάτι νέο και ενδιαφέρον, θα είμαι πραγματικά ευτυχής».
 
Ο Ι. Σαββίδης αναφέρεται ιδιαιτέρως στη συμφωνία συνεργασίας, που έχει επιτευχθεί με τους φιλάθλους της ομάδας, στους οποίους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αφιέρωση, τον πατριωτισμό και την πίστη στο μέλλον του ΠΑΟΚ.
 
«Υπολογίζω πολύ ότι οι φίλαθλοι θα είναι υπομονετικοί μαζί μας, θα μας βοηθήσουν όσο γίνεται γρηγορότερα να προσαρμοστούμε στο νέο περιβάλλον, στα νέα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας και, από κοινού, μπορούμε και θα θέσουμε μάλλον πολύ σοβαρούς στόχους», λέει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος σπεύδει να υπογραμμίσει «για μένα, δεν υπάρχει στόχος να είμαι δεύτερος. Η ζωή θα δείξει βέβαια τι θα πετύχουμε, αλλά ο στόχος υπάρχει. Οι προερχόμενοι από την Κωνσταντινούπολη πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή του ποδοσφαιρικού Ολύμπου. Αυτό και θα επιδιώξουμε, ξέρουμε τι δουλειά πρέπει να γίνει και υπολογίζω πολύ στην υποστήριξη των πιστών στον ΠΑΟΚ φιλάθλων».
 
Μιλώντας, επανειλημμένως, για τους οπαδούς της ομάδας είπε ότι προσωπικά ο ίδιος αισθάνθηκε την παρουσία τους δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια. «Αισθάνθηκα την ανάσα τους, θα έλεγα και τους είμαι γι’ αυτό πολύ ευγνώμων. Είμαι ευγνώμων γιατί, τελεσιγραφικά σχεδόν, απαιτούσαν ότι ο Σαββίδης δεν πρέπει να φύγει από εδώ χωρίς να πάρει τον ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε πριν από έξι χρόνια».
 
«Είμαι επίσης ευγνώμων», υπογράμμισε ο Ι. Σαββίδης «και για τις σημερινές τους επιθυμίες και προσδοκίες και θέλω πάρα πολύ να ανταποκριθώ σε αυτές. Δεν θέλουμε άλλες μεγάλες απογοητεύσεις. Κι από την πλευρά μου, εγώ και η ομάδα μου θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε αυτές τις προσδοκίες».
 
Αναφερόμενος στους άμεσους υλοποιήσιμους στόχους, ο κ. Σαββίδης έκανε λόγο για «μια καλή υποδομή και μια φυσιολογική διαχείριση», οι οποίες, βασισμένες στη στήριξη των υποστηρικτών της ομάδας, μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για αναβάθμιση «σε επίπεδα σοβαρού ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».
 
Σηματοδοτώντας και τις προοπτικές ευρύτερων συνεργασιών και σε άλλους τομείς με τη Ρωσία και ρωσικές εταιρείες, ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στις δυνατότητες συνεργασιών και ανταλλαγών με ρωσικές ποδοσφαιρικές ομάδες, αλλά και στο ότι γίνονται κινήσεις ώστε «να δω στις φανέλες του ΠΑΟΚ κάποιες σοβαρές ρωσικές εταιρείες και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθώ και είναι κι αυτό ένα από τα στοιχεία της στρατηγικής μου».
Newsroom ΔΟΛ
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.